Share Trifle με τσουρέκι καραμελωμένα μήλα Χρόνος ψησίματος: 20' Γλυκά - Επιδόρπια - Παγωτά Κουζίνα: Γαλλική Μια διαφορετική πρόταση για να φάτε το τσουρέκι σας και να εντυπωσιάσετε κάνοντας αυτό το γλυκό στο ποτήρι, το λεγόμενο trifle. Διαβάστε περισσότερα
Share Κρέπες με σάλτσα καραμέλας, μπανάνες Χρόνος ψησίματος: 45' Για Φοιτητές Γλυκά - Επιδόρπια - Παγωτά Πρωινά -σνακ -brunch Κουζίνα: Γαλλική Η κρέπα είναι μία πολύ λεπτή τηγανίτα που συνήθως γίνεται από αλεύρι σίτου. Η λέξη είναι γαλλικής προέλευσης, που απορρέει από τη Λατινική crispa, που σημαίνει κατσαρά. Η κατανάλωσή της είναι σήμερα διαδεδομένη... Διαβάστε περισσότερα