Share Ριζότο μανιταριών Χρόνος ψησίματος: 30' Ρύζι, Ριζότο, Κριθαράκι & Πατάτες Ρύζια - Νούντλς Κουζίνα: Μεσογειακή Πρώτον, τo ρύζι που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει ν’ ανήκει στις ιταλικές κοντόκοκκες ποικιλίες, υψηλής περιεκτικότητας σε άμυλο, αλλιώς το ριζότο δεν θα αποκτήσει την κρεμώδη υφή (λόγω του αμύλου)... Διαβάστε περισσότερα
Share Κοτόπουλο με χοιρινά λουκάνικα στο φούρνο Χρόνος ψησίματος: 01ω 00' Κρέας- BBQ -Γκριλ Πουλερικά Κουζίνα: Μεσογειακή Μην σας φαίνεται παράξενο που ταίριαξα την μαρμελάδα με το κοτόπουλο και τα λουκάνικα, μόνο όταν το μαγειρέψετε θα καταλάβετε την νοστιμιά του. Διαβάστε περισσότερα