Share Γεμιστά κατσαρόλας με φαγόπυρο Χρόνος ψησίματος: 55' Λαδερά Κουζίνα: Μεσογειακή Υπέροχα και λίγο διαφορετικά γεμιστά κατσαρόλας με φαγόπυρο. Διαβάστε περισσότερα
Share Γεμιστά καλογερικά με ξινόχοντρο Χρόνος ψησίματος: 01ω 20' Λαδερά Μοναστηριακές Κουζίνα: Μεσογειακή Μοναστηριακή Συνταγή που μοιράστηκε μαζί μας ο πατέρας Παρθένιος Βεζυρέας, Τα γεμιστά με την απλότητα ενός μοναχού. Διαβάστε περισσότερα
Share Κοτόπουλο με γιαούρτι Χρόνος ψησίματος: 20' Πουλερικά Κουζίνα: Μεσογειακή Το κάρυ αποτελείται από ένα μείγμα μπαχαρικών. Οι ποικιλίες κάρυ διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, όχι μόνο στη γεύση, αλλά και στο χρώμα, την οξύτητα και το άρωμα. Η λέξη... Διαβάστε περισσότερα