Share Χαλβάς παγωτό Χρόνος ψησίματος: 15' Γλυκά - Επιδόρπια - Παγωτά Κουζίνα: Μεσογειακή Φτιάξτε εύκολα παγωτό χαλβά με ταχίνι και μέλι, είναι ιδιαίτερο, γευστικό και φυσικά υγιεινό. Διαβάστε περισσότερα
Share Κρέπες με σάλτσα καραμέλας, μπανάνες Χρόνος ψησίματος: 45' Για Φοιτητές Γλυκά - Επιδόρπια - Παγωτά Πρωινά -σνακ -brunch Κουζίνα: Γαλλική Η κρέπα είναι μία πολύ λεπτή τηγανίτα που συνήθως γίνεται από αλεύρι σίτου. Η λέξη είναι γαλλικής προέλευσης, που απορρέει από τη Λατινική crispa, που σημαίνει κατσαρά. Η κατανάλωσή της είναι σήμερα διαδεδομένη... Διαβάστε περισσότερα