Share Εκμέκ Χρόνος ψησίματος: 01ω 00' Γλυκά - Επιδόρπια - Παγωτά Κουζίνα: Ανατολίτικη Το εκμέκ έχει τις ρίζες του στην Τουρκία και ειδικότερα στο Αφιόν Καραχισάρ, μια περιοχή στη δυτική Μικρά Ασία. Συνήθως το συγκεκριμένο γλυκό σερβίρεται με παγωτό καϊμάκι. Διαβάστε περισσότερα
Share Τσουρέκι αγιορίτικο Χρόνος ψησίματος: 01ω 30' Ζύμες - Ψωμί Πρωινά -σνακ -brunch Κουζίνα: Μοναστηριακή Συνταγή για τσουρέκι με αγιορίτικη νοστιμιά. Διαβάστε περισσότερα