Share Καλαμαράκια σκορδάτα Χρόνος ψησίματος: 40' Θαλασσινά - Ψάρια Κουζίνα: Μεσογειακή Ο πιο εύκολος τρόπος να απολαύσετε τα καλαμαράκια ώς μεζέ ή ώς κυρίως. Διαβάστε περισσότερα
Share Χταπόδι στιφάδο αγιορίτικο Χρόνος ψησίματος: 01ω 15' Θαλασσινά - Ψάρια Κουζίνα: Μοναστηριακή Αυθεντική συνταγή από το Περιβόλι της Παναγίας… και το βιβλίο μαγειρικής του Μοναχού Επιφάνιου «Μαγειρική του Αγίου Όρους» Διαβάστε περισσότερα
Share Κοτόπουλο με σάλτσα εσπεριδοειδών Χρόνος ψησίματος: 01ω 00' Πουλερικά Κουζίνα: Μεσογειακή Δοκιμάστε το με ένα αφράτο μπασμάτι. Η σάλτσα με τα γεμάτα αρώματα από το πορτοκάλι και το λεμόνι θα ποτίσουν το ρύζι!… Ακόμα κάθεστε ; Διαβάστε περισσότερα