• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: Αλάτι και πιπέρι

Μανιτάρια μπουργκινιόν

Χρόνος ψησίματος: 45'
Κουζίνα:
Ο γνωστός πατέρας της γαλλικής γαστρονομίας Εσκοφιέ κατέγραψε για πρώτη φορά στις αρχές του 20ού αιώνα με ιδιαίτερα συνοπτικό τρόπο αυτή την τεχνοτροπία. Από τότε σχεδόν λατρεύτηκε από πολλούς. Συνηθίζεται...

Πρασινάδες με κόκκινο γκρέιπ φρουτ

«Το γκρέιπφρουτ είναι πικρό» ακούω πολύ συχνά. Όχι, δεν είναι πικρό. Απλώς, συλλέγεται άγουρο από τους βιαστικούς κερδοσκόπους παραγωγούς. Το γκρέιπφρουτ, όπως και όλα τα φρούτα που ανήκουν στην οικογένεια...

Σάλτσα ντομάτας

Χρόνος ψησίματος: 01ω 35'
Κουζίνα:
Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνει κάποιος όταν ξεκινά να μαγειρεύει. Εκτός από τα μακαρόνια που συνοδεύει έξοχα, είναι πάντα χρήσιμη και διατηρείται για αρκετές μέρες στο ψυγείο.