Υλικά
-
6 χοιρινά λουκάνικα, μόνο τον κιμά
-
6 αυγά ελευθέρας βοσκής, βραστά για 4 με 4 1/2 λεπτά το πολύ
-
αλεύρι
-
1 φλιτζάνι σπορέλαιο
-
φρυγανιά τριμμένη
-
2-3 αυγά για το πανάρισμα
Πληροφορίες
Πραγματικά μια ωραία ιδέα για να εκμεταλευτείς τα κόκκινα αυγά του πάσχα αλλά και ένας εξαιρετικός μεζές ανά πάσα ώρα. Τα αγγλικά Scotch eggs με κιμά λουκάνικου στο πιάτο σας.
(Visited 544 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Αφαιρέστε το κρέας από τα χοιρινά λουκάνικα και χωρίστε τον σε ίσα μέρη. |
2
Τέλος
|
Καθαρίζουμε όλα τα βραστά αυγά και τα τυλίγουμε με τον κιμά από το λουκάνικο σε πάχος 1 με 1 1/2 εκ. Τα περνάμε από αλεύρι, στη συνέχεια από τα χτυπημένα αυγά και τέλος στην τριμμένη φρυγανιά. |
3
Τέλος
|
Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα αυγά μέχρι να ροδίσουν. Τα αφαιρούμε σε χαρτί κουζίνας. Τα κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε . |