• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: κρεμμύδι

Φάβα

Χρόνος ψησίματος: 45'
Κουζίνα:
Η παρεξηγημένη φάβα τα τελευταία χρόνια έγινε της μόδας, την βρίσκουμε πλέον παντού σε  πολύ καλά εστιατόρια μέχρι και σε  μεζεδοπωλεία, σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Με την κάπαρη ταιριάζει...

Κουνέλι κρασάτο

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Κουζίνα:
Όταν ακούμε κουνέλι το μυαλό μας πάει κατευθείαν στο στιφάδο, εμείς θα το κάνουμε με δυο διαφορετικά μανιτάρια και φρέσκο θυμάρι. Όταν προσθέσετε και το χυμό απο τα μοσχολέμονα θα...

Πρασινάδες με κόκκινο γκρέιπ φρουτ

«Το γκρέιπφρουτ είναι πικρό» ακούω πολύ συχνά. Όχι, δεν είναι πικρό. Απλώς, συλλέγεται άγουρο από τους βιαστικούς κερδοσκόπους παραγωγούς. Το γκρέιπφρουτ, όπως και όλα τα φρούτα που ανήκουν στην οικογένεια...

Ξινόχονδρος με καπνιστό κουνέλι

Χρόνος ψησίματος: 30'
Κουζίνα:
«Χόνδρος» ή «χόντρος» ονομάζεται το σπασμένο σιτάρι στην Κρήτη, την Κάρπαθο και τα Κύθηρα. Σύμφωνα με Γεωπονικά, στην αρχαιότητα ονόμαζαν «χόνδρο» το αποφλοιωμένο δίκοκκο σιτάρι (Triticum dicoccum), το οποίο είχαν βράσει και αναμείξει...