Υλικά
-
1 ρέγγα
-
2 μεγάλες πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες
-
λάδι
-
λεμόνι
-
κρεμμύδι
Πληροφορίες
Συνταγή για να απολάυσετε την κατά τα άλλα παρεξηγημένη ρέγγα για πολλούς. Δοκιμάστε την ως συνοδευτικό με τα όσπρια σας ,αλλά και ως μεζέ .
(Visited 403 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Ψήνουμε ελαφρώς τη ρέγγα. Αφαιρούμε κόκκαλο, αγκάθια και εντόσθια, φυσικά και την επιδερμίδα. |
2
Τέλος
|
Στο μπλέντερ την κάνουμε αλοιφή, προσθέτοντας τις βρασμένες πατάτες με λάδι και λίγο λεμόνι. |
3
Τέλος
|
Σερβίρεται με συνοδεία κρεμμυδιού σε ψιλές φέτες. |
4
Τέλος
|
Σημείωση:Αντί πατάτας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μυζήθρα, χωρίς φυσικά τη συνοδεία κρεμμυδιού. |