• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Πουλερικά

Κοτόπουλο σχάρας tandoori

Χρόνος ψησίματος: 25'
Κουζίνα:
Το Ταντούρι μασάλα (Tandoori masala) ή σάλτσα Ταντούρι, είναι μείγμα μπαχαρικών ειδικά για χρήση με ταντούρ (tandoor)[Σημ. 1] ή πήλινο φούρνο, στην παραδοσιακή μαγειρική της βόρειας Ινδίας και του Πακιστάν. Τα συγκεκριμένα μπαχαρικά διαφέρουν ελαφρώς από περιοχή σε...

Κρέμα από στήθος κοτόπουλου

Χρόνος ψησίματος: 50'
Στην τουρκική κουζίνα υπάρχουν πολλά επιδόρπια που γίνονται με βάση το γάλα, αλλά στα σίγουρα είναι σπάνια αυτά που περιέχουν κρέας. Το Ταβούκ Γκογκσού (tavuk göğsü) είναι ένα είδος πουτίγκας γάλακτος, κομμάτι...