• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Μεσογειακή

Δείτε συνταγές της Μεσογειακής κουζίνας.

Καρπούζι με άνθη ιβίσκου

Χρόνος ψησίματος: 20'
Κουζίνα:
Τον ιβίσκο τον λατρέυω, πέρα από τις τρομερά του ωφέλη στον οργανισμό, εγώ σας ετοίμασα ένα δροσιστικό και χωρίς αλκοόλ ποτό. Οι ερευνητές λένε ότι ένα εκχύλισμα, προερχόμενο από άνθη...

Ομελέτα με αβρωνιές ή οβριές

Χρόνος ψησίματος: 10'
Κουζίνα:
Οι αβρωνιές ή βρυωνιές ή οβριές ή αδρωνιές είναι φυτό κοινό στην Ελλάδα , με φύλλα γυαλιστερά σε σχήμα καρδιάς και άνθη πρασινοκίτρινα. Αυτοφύεται σε υγρά και σκιερά μέρη, σε φράχτες,...