Υλικά
-
1/4 φλιτζάνι ξύδι από κόκκινο κρασί
-
1/4 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
-
1 κ.γ. μουστάρδα Dijon
-
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-
2 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
-
1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
-
1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
-
1/2 φλιτζάνι ε.π. ελαιόλαδο
Πληροφορίες
Παντρέψτε το με την χωριάτικη σαλάτα ή απλά δουλέψτε την φαντασία σας.
(Visited 225 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Χτυπάμε μαζί το ξύδι από κόκκινο κρασί, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα ντιζόν, το σκόρδο, την αποξηραμένη ρίγανη, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι. |
2
Τέλος
|
Περιχύστε με ελαιόλαδο, ανακατεύοντας πολύ καλά. |
3
Τέλος
|
Ψύξτε σε σφραγισμένο δοχείο. |
4
Τέλος
|
Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση. |