1 0
Λουκάνικα γεμιστά με μαρμελάδα κρεμμυδιού

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

25 γρ ανάλατο βούτυρο
2 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
3 κοτσάνια σέλινου, κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κ.γ. φύλλα φρέσκου θυμαριού
1 κ.σ. μέλι
1 φλιτζάνι (250 ml) ξηρό κόκκινο κρασί
50 ml ξίδι
6 λουκάνικα της αρεσκείας σας
γραβιέρα
Ανάμεικτα φύλλα σαλάτας, για σερβίρισμα

Λουκάνικα γεμιστά με μαρμελάδα κρεμμυδιού

και γραβιερα

Κουζίνα:

Παγώστε μπύρες

  • 30'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Ο απόλυτος μεζές για τις μπύρες σας.

(Visited 194 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σέλινο και μαγειρέψτε ανακατεύοντας, για 5-6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

2
Τέλος

Προσθέτουμε το θυμάρι και το μέλι και αφήνουμε να καραμελώσουν ανακατεύοντας για 5 λεπτά.

3
Τέλος

Προσθέστε το κρασί και το ξύδι και μαγειρέψτε για άλλα 10-15 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να πήξει.

4
Τέλος

Προθερμάνετε μια ψησταριά ή μπάρμπεκιου σε δυνατή φωτιά.

5
Τέλος

Ψήστε τα λουκάνικα γυρίζοντας, για 6-8 λεπτά μέχρι να ψηθούν. Χαράξτε το καθένα κατά μήκος, χωρίς να το κόψετε μέχρι το τέλος.

6
Τέλος

Γεμίστε με τη γραβιέρα και επιστρέψτε στο γκριλ ή στο μπάρμπεκιου για άλλα 2 λεπτά ή μέχρι να λιώσει ελαφρώς το τυρί. Σερβίρουμε από πάνω τη μαρμελάδα κρεμμυδιού, με φύλλα σαλάτας.

προηγούμενο
Ντρέσινγκ Ελληνικής σαλάτας
επόμενο
Φυσικό σπρέι κουζίνας
προηγούμενο
Ντρέσινγκ Ελληνικής σαλάτας
επόμενο
Φυσικό σπρέι κουζίνας