0 0
Φυσικό σπρέι κουζίνας

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

2 – 3 φλιτζάνια λευκό αποσταγμένο ξύδι (φυσικό απολυμαντικό)
1 φλούδα γκρέιπφρουτ
1/2 φλιτζάνι αποξηραμένο θυμάρι (ή χρησιμοποιήστε φρέσκο)
1/2 φλιτζάνι αποξηραμένη λεβάντα (ή χρησιμοποιήστε φρέσκια)
Ή αντικαταστήστε με αιθέρια έλαια: 10 σταγόνες λεβάντα, 5 σταγόνες θυμάρι, 5 σταγόνες γκρέιπφρουτ σε 3 φλιτζάνια ξύδι. Χρησιμοποιήστε αμέσως.
1 βάζο

Φυσικό σπρέι κουζίνας

  • 00'
  • Μέτρια

Υλικά

  • Ή αντικαταστήστε με αιθέρια έλαια: 10 σταγόνες λεβάντα, 5 σταγόνες θυμάρι, 5 σταγόνες γκρέιπφρουτ σε 3 φλιτζάνια ξύδι. Χρησιμοποιήστε αμέσως.

Πληροφορίες

Share

Καιρός να αλλάξετε συνήθειες.

(Visited 405 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Γεμίστε το βάζο με θυμάρι, λεβάντα και φλούδα γκρέιπφρουτ.

2
Τέλος

Γεμίστε το βάζο με ξύδι.

3
Τέλος

Βιδώστε το καπάκι (αν χρησιμοποιείτε μεταλλικό καπάκι, τοποθετήστε πρώτα ένα χαρτί κεριού ή πλαστικό πάνω στο βάζο και μετά βιδώστε το καπάκι - το ξύδι τρώει μέταλλο).

4
Τέλος

Χτυπήστε καλα τα υλικα.

5
Τέλος

Αφήστε να καθίσει για 24 ώρες (ή περισσότερο).

6
Τέλος

Στραγγίστε με ένα σουρωτήρι . Στραγγίστε ξανά μέσα από μια χαρτοπετσέτα ή ένα φίλτρο καφέ, μετά αδειάστε το σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Διατηρήστε αυτή την πλήρη περιεκτικότητα ή αραιώστε με νερό.

προηγούμενο
Λουκάνικα γεμιστά με μαρμελάδα κρεμμυδιού
επόμενο
Μαργαρίτα με ιβίσκο τζίντζερ και λάιμ
προηγούμενο
Λουκάνικα γεμιστά με μαρμελάδα κρεμμυδιού
επόμενο
Μαργαρίτα με ιβίσκο τζίντζερ και λάιμ