• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Τυρί

Βίδες καρμπονάρα

Εικάζεται ότι το όνομα «καρμπονάρα» προέρχεται από ένα πιάτο που δημιουργήθηκε στα Aπέννινα Όρη, στην περιοχή Abruzzo, 50 χλμ. ανατολικά από την Ρώμη, από ανθρακωρύχους (carbonari). Για την ακρίβεια, μαγείρευαν το συγκεκριμένο πιάτο πάνω...

Τραγανό κοτόπουλο στο φούρνο

Χρόνος ψησίματος: 01ω 40'
Κουζίνα:
Ένα πολύ αγαπημένο φαγητό για μικρούς και μεγάλους, σερβίρεται άνετα είτε προορίζεται για το οικογενειακό γεύμα, είτε πρόκειται για τραπέζι με καλεσμένους. Ξερογλειφόμαστε και η αναμονή  είναι βασανιστική καθώς ψήνεται...