0 0
Γεμιστά μανιτάρια

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

24 στρογγυλά φρέσκα μανιτάρια μεσαίου μεγέθους
1 μικρό πράσο ψιλοκομμένο
1 μικρή ρίζα φινόκιο ψιλοκομμένο
100 γρ. κατσικίσιο τυρί
2 ντομάτες ψιλοκομμένες χωρίς σπόρια
50 γρ. σύγκλινο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. σκόνη κόλιανδρο
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Γεμιστά μανιτάρια

με κατσικισιο τυρι και ντοματα

Κουζίνα:

η εναλλακτική

  • 20'
  • Για 6
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Υπέροχα και πεντανόστιμα, γεμιστά μανιτάρια πού θα σας ενθουσιάσουν, με μία πολύ εύκολη συνταγή χωρίς δυσκολίες. Ιδανική πρόταση και για τον μπουφέ σας.

Βήματα

1
Τέλος

Κόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα κρατάμε για τη γέμιση.

2
Τέλος

Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και περιμένουμε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε μέσα τα κεφάλια των μανιταριών, τα αλατοπιπερώνουμε και τα σοτάρουμε.

3
Τέλος

Μόλις σοτάρουμε, τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα ή πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν και να φύγει η μεγάλη ποσότητα λαδιού.

4
Τέλος

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, σοτάρουμε το φινόκιο, τα κοτσάνια από τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και το πράσο για 7-8 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

5
Τέλος

Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον κόλιανδρο.

6
Τέλος

Ανακατεύουμε με το τυρί και το σύγκλινο μαζί με τις ψιλοκομμένες ντομάτες.

7
Τέλος

Γεμίζουμε τα μανιτάρια και τα βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν για περίπου 10 λεπτά.

προηγούμενο
Σούπα ρεβύθια
επόμενο
Σουπιές σαγανάκι
προηγούμενο
Σούπα ρεβύθια
επόμενο
Σουπιές σαγανάκι