Το όνομα που πολύ συχνά συνδέεται με την ιστορία της περίφημης αυτής σαλάτας είναι ο Louis Diat, σεφ του ξενοδοχείου Ritz-Carlton στην Νέα Υόρκη το 1940. Άλλοι την αποδίδουν στον...
Το μπουγιουρντί το έχουμε συνηθίσει να το τρώμε με τυριά. Δοκιμάστε το και έτσι με κοτόπουλο , βάλτε μπόλικο μπούκοβο και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. θα σας ανταμείψει… πιστέψτε με!
Κάθε περιοχή της Ιταλίας έχει τη σπεσιαλιτέ της, με διαφορετικά σχήματα και γέμιση. Τα ραβιόλια, που πήραν το όνομά τους από το ρήμα ravvolgere που θα πει <<τυλίγω>>, είναι σπεσιαλιτέ...
Αποτελείται από δυο πίτες (τορτίγιας) γέμιση της αρεσκείας σας και τυρί, που είναι φυσικά ο στάρ. Η συγκεκριμένη είναι με κοτόπουλο. Εσείς βάλτε ακόμα και λαχανικά, ψητά ή περασμένα από...