Υλικά
-
500 γρ. ανάμεικτη πράσινη σαλάτα
-
8-10 μεγάλες γαρίδες
-
50 γρ. ανθότυρο ή ξινομυζήθρα
-
1 μικρό αγγούρι
-
1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα
-
1/2 φλ. ελαιόλαδο
-
2-3 κ.σ. χυμός λεμονιού
-
άνηθος
-
αλάτι
-
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πληροφορίες
Ιδιαίτερη και διαφορετική τούτη η γαριδοσαλάτα,και αυτό οφείλετε στην προσθήκη του τυριού.
(Visited 464 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Καθαρίζετε τις γαρίδες και αφαιρείτε το αντεράκι. Βράζετε ή σοτάρετε σε ένα τηγάνι τις γαρίδες. |
2
Τέλος
|
Κόβετε σε μεγάλα κομμάτια τα φρέσκα φύλλα της σαλάτας. Κόβετε το αγγούρι σε λεπτές φέτες και το κρεμμύδι. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε καλά. |
3
Τέλος
|
Τρίβετε πάνω στη σαλάτα το ανθότυρο και σερβίρετε αμέσως. |