0 0
cheesecake σοκολάτα εσπρέσσο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

70 γρ. μαύρη σοκολάτα με 70% κακάο και επιπλέον για να διακοσμήσετε
60 ml εσπρέσο, αφήστε τον να κρυώσει
200 γρ. μπισκότα Digestive
100 γρ. βούτυρο λιωμένο
250 ml κρέμα γάλακτος
400 γρ. τυρί κρέμα
200 γρ. ζάχαρη άχνη
επιπλέον κρέμα

cheesecake σοκολάτα εσπρέσσο

με μάυρη σοκολατα

Κουζίνα:

φτιάξτε και ένα καφέ

  • 02ω 15'
  • Για 8
  • Μέτρια

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Εάν είστε λάτρεις του καφέ και της σοκολάτας τότε είσαστε στη σωστή συνταγή.

Βήματα

1
Τέλος

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και αφήνουμε να κρυώσει. Κάντε το espresso και αφήστε επισης να κρυώσει.

2
Τέλος

Σε ένα τσέρκι 22 - 23 εκ. τοποθετήστε χαρτί ψησίματος. Χτυπήστε την κρέμα και φέρτε την σε μορφή σαντιγίς. Αλέστε τα μπισκότα στο blender, προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και πατήστε το μείγμα στη βάση. Χρησιμοποιήστε καλύτερα το πίσω μέρος ενός κουταλιού.

3
Τέλος

Χρησιμοποιώντας το ίδιο μπολ με την σαντιγί χτυπήστε το τυρί, τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος μέχρι να διαλυθούν οι κρύσταλλοι της ζάχαρης. Προσθέστε τη σοκολάτα και τον espresso μέχρι να ομογενοποιηθούν .

4
Τέλος

Αδειάστε πάνω στο μπισκότο. Στρώστε όμορφα το μείγμα και βάλτε στο ψυγείο. Αφήστε το τουλάχιστον 2-3 ώρες να κρυώσει και να σφίξει. Διακοσμήστε με τριμμένη σοκολάτα και σερβίρετε με σαντιγί.

προηγούμενο
Κοτόπουλο με σάλτσα εσπεριδοειδών
επόμενο
Κοτόπουλο με γιαούρτι
προηγούμενο
Κοτόπουλο με σάλτσα εσπεριδοειδών
επόμενο
Κοτόπουλο με γιαούρτι