• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Θαλασσινά

Σεβίτσε

Αυτό το πιάτο, διδάχτηκε την τεχνική του σεβίτσε από την περουβιανή κουζίνα και είναι από τα πιο αγαπημένα μου γιατί συνδυάζει το ωμό με το ψημένο και τα θαλασσινά με...

Κρύο σπαγγέτι με θαλασσινά

Χρόνος ψησίματος: 15'
Κουζίνα:
Το συγκεκριμένο πιάτο εκτός απο μια πεντανόστιμη νηστίσιμη επιλογή όταν το δοκιμάσετε θα το αναζητάτε όχι μόνο το καλοκαίρι μιας και είναι δροσερό αλλά σχεδόν όλο το χρόνο μιας και...

Μύδια αχνιστά με σάλτσα μασάλα

Γκάραμ μασάλα, προέρχεται από τη Βόρειο Ινδία και η λέξη μασάλα σημαίνει μείγμα μπαχαρικών ενώ η λέξη γκαράμ σημαίνει «καυτό» αλλά με την Αγιουβερδική προσέγγιση του όρου. Δεν είναι καυτερό...

Πλιγούρι με θαλασσινά

Το όνομά του ίσως το αδικεί.Πλιγούρι, πουργκούρι, μπλουγούρι, χόντρος ή πιο απλά αλεσμένο σιτάρι. Mπορεί η ονομασία να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή που βρισκόμαστε, όμως η διατροφική του αξία...

Φιλέτο σολομού ποσέ σε κόκκινο τσάι

Χρόνος ψησίματος: 20'
Κουζίνα:
Φτιάξτε ένα απολαυστικό πιάτο με πρωταγωνιστές το σολομός, τη γεύση και τα ω-3 λιπαρά, που ωφελούν τη μνήμη και την καρδιά σας, και το κόκκινο τσάι Rooibos. Το συγκεκριμένο περιέχει ελάχιστες τανίνες...