• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Μεσογειακή

Δείτε συνταγές της Μεσογειακής κουζίνας.

Ομελέτα με αβρωνιές ή οβριές

Χρόνος ψησίματος: 10'
Κουζίνα:
Οι αβρωνιές ή βρυωνιές ή οβριές ή αδρωνιές είναι φυτό κοινό στην Ελλάδα , με φύλλα γυαλιστερά σε σχήμα καρδιάς και άνθη πρασινοκίτρινα. Αυτοφύεται σε υγρά και σκιερά μέρη, σε φράχτες,...

Μπατζίνα Φαρσάλων

Χρόνος ψησίματος: 01ω 00'
Κουζίνα:
Με αυτές τις γεύσεις  μεγάλωσα, με αυτές τις μυρωδιές, η συνταγή είναι της μαμάς Βάγιας και την μοιράζομαι με όλους εσάς που λατρεύετε ακόμα την παραδοσιακή μας κουζίνα.