• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ιταλική

Δείτε συνταγές της ιταλικής κουζίνας.

Καπουτσίνο με αφρόγαλο τριαντάφυλλο

Χρόνος ψησίματος: 10'
Κουζίνα:
Για τους περισσότερους ανθρώπους – Ιταλούς και άλλους – η λέξη “καπουτσίνο” αναφέρεται πρώτα απ ‘όλα σε αυτό που είναι ίσως το πιο δημοφιλές,  τον γνωστό ιταλικό καφέ. Αλλά η...

Βίδες καρμπονάρα

Εικάζεται ότι το όνομα «καρμπονάρα» προέρχεται από ένα πιάτο που δημιουργήθηκε στα Aπέννινα Όρη, στην περιοχή Abruzzo, 50 χλμ. ανατολικά από την Ρώμη, από ανθρακωρύχους (carbonari). Για την ακρίβεια, μαγείρευαν το συγκεκριμένο πιάτο πάνω...