0 0
Clementine Negroni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

3 μανταρίνια μόνο τη σάρκα τους κομμένη σε μικρά κομμάτια
60 ml. Gin
60 ml. Campari
15 ml. Orange Bitter
45 ml. γλυκό βερμούτ

Clementine Negroni

με αρωμα μανταρινιού

Κουζίνα:

έχει το χρώμα του πάθους

  • 10'
  • Για 1
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Φτιάχτηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1920. Το όνομα του το πήρε από έναν Ιταλό με το όνομα Καμίλο Νεγκρόνι (Camillo Negroni).

Βήματα

1
Τέλος

Βάζουμε τα κομμάτια των μανταρινιών και το orange bitters σε ένα σέικερ. Πιέζουμε με ένα κουτάλι τα μανταρίνια μέχρι να λιώσουν και να βγάλουν τους χυμούς τους. Ανακατεύουμε τα υλικά.

2
Τέλος

Προσθέτουμε το gin, το campari και το βερμούτ. Γεμίζουμε τα 3/4 του σέικερ με πάγο. Κλείνουμε το σέικερ και χτυπάμε τα υλικά για μισό λεπτό.

3
Τέλος

Στραγγίζουμε το ποτό σε 2 ποτήρια για μαρτίνι.

4
Τέλος

Γαρνίρουμε με 1 κομμάτι μανταρίνι το κάθε ποτήρι.

προηγούμενο
Καραμελωμένες μπανάνες
επόμενο
Κέικ σοκολάτας με γλάσο μόκας
προηγούμενο
Καραμελωμένες μπανάνες
επόμενο
Κέικ σοκολάτας με γλάσο μόκας