0 0
Μαργαρίτα με ιβίσκο τζίντζερ και λάιμ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

110 ml καλής ποιότητας τεκίλα
25 ml λικέρ πορτοκαλιού
1 λάιμ σε φέτες
1 φλιτζάνι νερό
1/4 φλιτζάνι μέλι ή αγαύη ή ζάχαρη
2 – 3 κ.σ. αποξηραμένα άνθη ιβίσκου
5-6 λεπτές φέτες τζίντζερ
6 ολόκληρα γαρίφαλα (προαιρετικά)
1 σφηνάκι σιρόπι τζίντζερ- ιβίσκου

Μαργαρίτα με ιβίσκο τζίντζερ και λάιμ

και λικερ πορτοκαλι

Νέες τάσεις

  • 10'
  • Για 2
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Αλλάξτε συνήθειες, σας βάζουμε σε μοντέρνα μονοπάτια.

(Visited 52 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Φτιάξτε σιρόπι τζίντζερ ιβίσκου τοποθετώντας όλα τα υλικά (εκτός το αλκοόλ) σε μια μικρή κατσαρόλα στη φωτιά. Σιγοβράζουμε απαλά για 5 λεπτά, αφήνουμε να κρυώσει (θα μπορούσατε να το αφήσετε να ξεκουραστεί όλη τη νύχτα για περισσότερη ένταση) Σουρώστε.

2
Τέλος

Γεμίστε ένα σέικερ μέχρι τη μέση με πάγο. Προσθέστε τεκίλα, λίκερ πορτοκαλιού, χυμό λάιμ και το σιρόπι τζίντζερ ιβίσκου.
Ανακινείστε καλά. Σούρωσε σε δύο ποτήρια γεμάτα πάγο.

3
Τέλος

ΣΗΜΕΙΏΣΕΙΣ

Μπορείτε να τα φτιάξετε χωρίς αλκοόλ! Φτιάχνουμε το σιρόπι με τον ίδιο τρόπο. Σουρώνουμε, προσθέτουμε πάγο, χυμό λάιμ και ανθρακούχο νερό για γεύση.

4
Τέλος

Για να φτιάξετε ένα ποτήρι με ζάχαρη, τρίψτε το χείλος του γυαλιού με μια φέτα λάιμ, βουτήξτε το ποτήρι σε ζάχαρη.

προηγούμενο
Φυσικό σπρέι κουζίνας
επόμενο
Stawberry slushie
προηγούμενο
Φυσικό σπρέι κουζίνας
επόμενο
Stawberry slushie