Share Americano Χρόνος ψησίματος: 10' Ποτά - Λικέρ Κουζίνα: Αμερικάνικη Πρωτοφτιάχτηκε Gaspare Campari στα μέσα του 1800. Ονομάστηκε έτσι γιατί ήταν το αγαπημένο κοκτέιλ των Αμερικάνων επισκεπτών στο Μιλάνο στις αρχές του 1900. Διαβάστε περισσότερα
Share Clementine Negroni Χρόνος ψησίματος: 10' Ποτά - Λικέρ Κουζίνα: Ιταλική Φτιάχτηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1920. Το όνομα του το πήρε από έναν Ιταλό με το όνομα Καμίλο Νεγκρόνι (Camillo Negroni). Διαβάστε περισσότερα