Φτιάξτε το δικό σας dulce de leche

Αφαιρέστε την ετικέτα από το γάλα .Βάλτε το σε μια κατσαρόλα  (με τις οπές επάνω), και γεμίστε την  με νερό μέχρι αυτό να σκεπάζει το ή τα κουτιά.

Βάλτε την κατσαρόλα στην φωτιά και αφήστε την να σιγοβράζει  για περίπου μιάμιση έως δύο ώρες ή έως και τέσσερις ώρες για να καραμελώσει πολύ και να γίνει περισσότερο στερεό .

Προσθέστε νερό κατά διαστήματα , το γάλα η τα γάλατα πρέπει να είναι πάντα σκεπασμένα με νερό .

Μόλις γίνει αφήστε το να κρυώσει για λίγο, και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε όπως θέλετε .

Συμβουλή :

Κάντε τουλάχιστον 4-5 γάλατα και αφήστε τα  στο ντουλάπι σας για 4-5 μήνες και χρησιμοποιήστε τα όποτε θέλετε .