Υλικά
-
600 γρ. λευκά μανιτάρια,κομμένα σε φέτες
-
5 κ.σ. ελαιόλαδο
-
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
-
Προσθέστε μερικά φύλλα θυμάρι (προαιρετικό)
-
1 ποτηράκι λευκό κρασί ή λευκό ξίδι
-
μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πληροφορίες
Άλλος ένας λόγος να λατρέψετε τα μανιτάρια που μέσα απο την απλότητα αυτής της συνταγής σας συστήνονται ώς ο τέλειος μεζές.
(Visited 1.419 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα και τα κόβουμε σε φέτες. |
2
Τέλος
|
Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το σκόρδο, τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 5-6 λεπτά. |
3
Τέλος
|
Μόλις μαραθούν τα μανιτάρια, σβήνουμε με το κρασί ή το ξίδι, προσθέτουμε το θυμάρι και αφήνουμε να απορροφηθούν τα υγρά. |
4
Τέλος
|
Αποσύρουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε. |