2 0
Μανιταροτηγανιά

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

600 γρ. λευκά μανιτάρια,κομμένα σε φέτες
5 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
Προσθέστε μερικά φύλλα θυμάρι (προαιρετικό)
1 ποτηράκι λευκό κρασί ή λευκό ξίδι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μανιταροτηγανιά

μς σκορδο και θυμαρι

Κουζίνα:

αγαπημένα...

  • 15'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Άλλος ένας λόγος να λατρέψετε τα μανιτάρια που μέσα απο την απλότητα αυτής της συνταγής σας συστήνονται ώς ο τέλειος μεζές.

(Visited 1.367 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα και τα κόβουμε σε φέτες.

2
Τέλος

Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το σκόρδο, τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 5-6 λεπτά.

3
Τέλος

Μόλις μαραθούν τα μανιτάρια, σβήνουμε με το κρασί ή το ξίδι, προσθέτουμε το θυμάρι και αφήνουμε να απορροφηθούν τα υγρά.

4
Τέλος

Αποσύρουμε από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

προηγούμενο
Καλαμαράκια ψητά
επόμενο
Μπασκέτες ψωμιού
προηγούμενο
Καλαμαράκια ψητά
επόμενο
Μπασκέτες ψωμιού