0 0
Μανιτάρια με πέστο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

250 γρ. μανιτάρια λεύκα στρογγυλά κομμένα στην μέση
2 - 3 κουταλιές φρέσκο πέστο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Μανιτάρια με πέστο

σε πιτα

Κουζίνα:

ώρα για σνάκ

  • 10'
  • Για 2
  • Μέτρια

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Οι ιδιότητες και τα οφέλη του ποικίλουν, από ενδυνάμωση των οστών, μέχρι μείωση των επιπέδων χοληστερίνης, του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του μαστού και του προστάτη, ενώ ταυτόχρονα τονώνει το ανοσοποιητικό μας και μας βοηθά στην απώλεια βάρους. Μανιτάρι μαγικό!

(Visited 780 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε τα μανιτάρια, βάζοντας ένα καπάκι.

2
Τέλος

Όταν τα μανιτάρια αρχίζουν να καραμελώνουν και μόλις σβήσετε την φωτιά προσθέστε το πέστο.

3
Τέλος

Προσθέστε επίσης ελάχιστο νερό για να χαλαρώσει το πέστο . Δοκιμάστε και προσθέστε αλατοπίπερο

4
Τέλος

Σερβίρετε σε ελαφρά φρυγανισμένο ψωμί ή πίτα με φύλλα μαρουλιού. Θα μπορούσατε επίσης να προσθέσετε επιπλέον παρμεζάνα ή σαλάτα του γούστου σας.

προηγούμενο
Αφράτο ψωμί με μούστο
επόμενο
Κουνέλι ραγγού
προηγούμενο
Αφράτο ψωμί με μούστο
επόμενο
Κουνέλι ραγγού