1 0
Μανιτάρια σουβλάκι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

28 μέτρια λευκά μανιτάρια
Για τη σάλτσα
1/3 φλιτζανιού ε.π. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. φύλλα φρέσκου θυμαριού
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.σ. χυμό φρέσκου λεμονιού

Μανιτάρια σουβλάκι

με θυμαρι και σκορδο

Κουζίνα:

εναλλακτικά

  • 20'
  • Για 6
  • Εύκολη

Υλικά

  • Για τη σάλτσα

Πληροφορίες

Share

Μανιτάρια σουβλάκι για τους χορτοφάγους και μη… και θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα κλασικά για αρκετό καιρό!

(Visited 840 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Με μια βρεγμένη πετσέτα καθαρίζουμε καλά τα μανιτάρια.

2
Τέλος

Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε καλά όλα τα υλικά για τη σάλτσα.

3
Τέλος

Περνάμε τα μανιτάρια σε ξυλάκια τα οποία έχουμε μουσκέψει καλά προηγουμένως, καλό είναι από το προηγούμενο βράδυ.

4
Τέλος

Αλείφουμε τα μανιτάρια με τη σάλτσα.

5
Τέλος

Τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου ή ενός σχαροτήγανου για 10 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς τα ώστε να ψηθούν από όλες τις μεριές. Στο διάστημα αυτό τα αλείφουμε και δεύτερη φορά με τη σάλτσα από το μπολ.

προηγούμενο
Πανακότα με σοκολάτα
επόμενο
Ζυμαρικά με λουκάνικα
προηγούμενο
Πανακότα με σοκολάτα
επόμενο
Ζυμαρικά με λουκάνικα