0 0
Πίτες για σουβλάκια

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

3 φλιντζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
7 γρ. Ξηρή μαγιά
1 φλιτζάνι ζεστό νερό
2 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Nutritional information

Πίτες για σουβλάκια

με μελι

Κουζίνα:

οι δικές σας...

  • 25'
  • Για 10
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Συνταγές για σουβλάκια και διαφορετικούς γύρους σας έχω δώσει, τώρα έχετε και συνταγή για πανεύκολες και πεντανόστιμες πίτες.

(Visited 587 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Βάλτε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να σχηματίσουν μια ωραία ζύμη.

2
Τέλος

Μόλις σχηματιστεί η ζύμη, ζυμώνουμε σε μια αλευρωμένη επιφάνεια για 5 λεπτά.
Κάντε τη ζύμη μια μπάλα.

3
Τέλος

Τοποθετήστε τη ζύμη σε ένα μπολ και καλύψτε με πλαστική μεμβράνη. Αφήστε να φουσκώσει και να διπλασιαστεί σε μέγεθος, περίπου 90 λεπτά.

4
Τέλος

Τοποθετήστε σε μια αλευρωμένη επιφάνεια.

5
Τέλος

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220C.

6
Τέλος

Μοιράστε τη ζύμη σε 6 μέρη και ανοίξτε το κάθε κομμάτι σε μια μικρή μπάλα.

7
Τέλος

Χρησιμοποιώντας ένα πλάστη, ανοίγουμε κάθε κομμάτι ζύμης για να σχηματιστεί μια πίτα.

8
Τέλος

Τοποθετήστε δύο πίτες σε ταψί και τοποθετήστε το στο φούρνο για 5-7 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει η ψήστε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς ίχνος λαδιού .

9
Τέλος

* Εάν η ζύμη είναι πολύ ξηρή προσθέστε λίγο νερό.

προηγούμενο
Κεφτεδάκια τηγανητά
επόμενο
Ψωμί με φέτα
προηγούμενο
Κεφτεδάκια τηγανητά
επόμενο
Ψωμί με φέτα