Υλικά
-
1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο ή σπαλομπριζόλα χωρις κόκκαλο κομμένα σε κύβους
-
3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πράσινη) κομμένες σε κομμάτια
-
1 δισκάκι μικρά μανιτάρια λευκά
-
1 κρεμμύδι κομμένο σε κομμάτια
-
16 ντοματίνια τσέρι
-
8 μικρές φέτες κολοκύθι
-
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
-
Για τη μαρινάδα
-
1/2 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
-
1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
-
1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό
-
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-
1 κρεμμύδι σε φέτες
-
1 κ.γ. τριμμένη ρίγανη
-
1 φυλλαράκι φρέσκο φασκόμηλο
-
1 κλαδάκι φρέσκο δεντρολίβανο τα φύλλα του
Πληροφορίες
Ανάψτε το μπάρμπεκιου μαρινάρετε το τρυφερό μοσχαρίσιο κρέας και απολαύστε τα νοστιμότερα και πιο ζουμερά μοσχαρίσια σουβλάκια.
(Visited 410 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Χτυπάμε καλά όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. |
2
Τέλος
|
Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος, προσθέτουμε τη μαρινάδα, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 2-4 ώρες στο ψυγείο ώστε να μαριναριστεί το κρέας. |
3
Τέλος
|
Περνάμε τα κομμάτια του κρέατος σε ξύλινα ή μεταλλικά σουβλάκια εναλλάξ με τα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε. |
4
Τέλος
|
Ψήνουμε στο μπάρμπεκιου ή στο γκριλ του φούρνου στους 180 βαθμούς. |
5
Τέλος
|
Σερβίρουμε τα σουβλάκια ζεστά με δροσερό ντιπ της αρεσκείας μας και με μια ωραία σαλάτα. |