0 0
Μοσχαρίσια σουβλάκια

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο ή σπαλομπριζόλα χωρις κόκκαλο κομμένα σε κύβους
3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πράσινη) κομμένες σε κομμάτια
1 δισκάκι μικρά μανιτάρια λευκά
1 κρεμμύδι κομμένο σε κομμάτια
16 ντοματίνια τσέρι
8 μικρές φέτες κολοκύθι
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για τη μαρινάδα
1/2 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι σε φέτες
1 κ.γ. τριμμένη ρίγανη
1 φυλλαράκι φρέσκο φασκόμηλο
1 κλαδάκι φρέσκο δεντρολίβανο τα φύλλα του

Μοσχαρίσια σουβλάκια

με λαχανικα

Κουζίνα:

ώρα για πρωτείνη

  • 35'
  • Για 8
  • Εύκολη

Υλικά

  • Για τη μαρινάδα

Πληροφορίες

Share

Ανάψτε το μπάρμπεκιου μαρινάρετε το τρυφερό μοσχαρίσιο κρέας και απολαύστε τα νοστιμότερα και πιο ζουμερά μοσχαρίσια σουβλάκια.

(Visited 410 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Χτυπάμε καλά όλα τα υλικά για τη μαρινάδα.

2
Τέλος

Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος, προσθέτουμε τη μαρινάδα, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 2-4 ώρες στο ψυγείο ώστε να μαριναριστεί το κρέας.

3
Τέλος

Περνάμε τα κομμάτια του κρέατος σε ξύλινα ή μεταλλικά σουβλάκια εναλλάξ με τα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε.

4
Τέλος

Ψήνουμε στο μπάρμπεκιου ή στο γκριλ του φούρνου στους 180 βαθμούς.

5
Τέλος

Σερβίρουμε τα σουβλάκια ζεστά με δροσερό ντιπ της αρεσκείας μας και με μια ωραία σαλάτα.

προηγούμενο
Πατάτες γεμιστές με τυρί
επόμενο
Μεσογειακή μακαρονάδα
προηγούμενο
Πατάτες γεμιστές με τυρί
επόμενο
Μεσογειακή μακαρονάδα