0 0
Μεσογειακή μακαρονάδα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1/2 κιλό σπαγγέτι
1 πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη
1 πιπεριά κίτρινη, ψιλοκομμένη
1 πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη
1 κουτάλια κάπαρη
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένο
ελαιόλαδο
10 ελιές πράσινες γεμιστές με πιπεριά ή αμύγδαλο
1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.γ. ξερό βασιλικό
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Μεσογειακή μακαρονάδα

με λαχανικα

Κουζίνα:

του χορτοφάγου

  • 15'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Μόνο με λαχανικά, μόνο πεντανόστιμη, την κάνεις σε δέκα λεπτά και την λες και νηστίσιμη.

Βήματα

1
Τέλος

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις ψιλοκομμένες πιπεριές, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση , τις ελιές , το μισό μαϊντανό, το βασιλικό και 2 κουταλιές λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη.

2
Τέλος

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό έτσι ώστε να μείνουν al dente. Σουρώνουμε και τα βάζουμε στην άκρη.

3
Τέλος

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και το σκόρδο ελαφρά (αν κάψει πολύ θα γίνει πικρό). Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια, ανακατεύουμε ελαφρά και εν συνεχεία ρίχνουμε και το περιεχόμενο του μπολ. Ανακατεύουμε ελαφρά ώστε να δέσουν οι γεύσεις.

4
Τέλος

Σερβίρουμε γαρνίροντας με τον υπόλοιπο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

προηγούμενο
Μοσχαρίσια σουβλάκια
επόμενο
Παστέλι μελιού
προηγούμενο
Μοσχαρίσια σουβλάκια
επόμενο
Παστέλι μελιού