0 0
Μακαρόνια με πέστο αβοκάντο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι
2 ώριμα και μαλακά αβοκάντο, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στη μέση
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Μανιτάρια προαιρετικά

Μακαρόνια με πέστο αβοκάντο

και βασιλικο

Κουζίνα:

όχι σαν αυτά που γνωρίζετε

  • 20'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Μακαρονάδα με διαφορετικό πέστο αβοκάντο κρεμώδες και απολαυστικό. Η πρόταση μου είναι αυτό το πέστο να το δοκιμάσετε και με άλλους τρόπους, σε σάντουιτς και όπου αλλού σας κάνει όρεξη.

(Visited 836 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνουμε αλλά δεν τα ξεπλένουμε.

2
Τέλος

Για τη σάλτσα αβοκάντο:

Βάζουμε στο μπλέντερ το αβοκάντο, το βασιλικό, το σκόρδο και το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και πολτοποιούμε. Με το μπλέντερ σε λειτουργία, προσθέτουμε το ελαιόλαδο σε αργή ροή μέχρι να γίνει σαν κρέμα η σάλτσα.

3
Τέλος

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και τα ντοματίνια. Εάν θέλετε μπορείτε να σοτάρετε μανιτάρια σε φέτες και να τα προσθέσετε πάνω στην μακαρονάδα σας.

προηγούμενο
Μακαρόνια με κιμά και τυρί
επόμενο
Καλαμαράκια κοκκινιστά
προηγούμενο
Μακαρόνια με κιμά και τυρί
επόμενο
Καλαμαράκια κοκκινιστά