0 0
Μακαρόνια με πέστο αβοκάντο

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1 πακέτο σπαγγέτι
2 ώριμα και μαλακά αβοκάντο, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση
1/2 φλιτζάνι φύλλα φρέσκου βασιλικού
2 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στη μέση
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Μανιτάρια προαιρετικά

Μακαρόνια με πέστο αβοκάντο

και βασιλικο

όχι σαν αυτά που γνωρίζετε

  • 20'
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Informations

Share

Μακαρονάδα με διαφορετικό πέστο αβοκάντο κρεμώδες και απολαυστικό. Η πρόταση μου είναι αυτό το πέστο να το δοκιμάσετε και με άλλους τρόπους, σε σάντουιτς και όπου αλλού σας κάνει όρεξη.

(Visited 945 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα σουρώνουμε αλλά δεν τα ξεπλένουμε.

2
Done

Για τη σάλτσα αβοκάντο:

Βάζουμε στο μπλέντερ το αβοκάντο, το βασιλικό, το σκόρδο και το χυμό λεμονιού, αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και πολτοποιούμε. Με το μπλέντερ σε λειτουργία, προσθέτουμε το ελαιόλαδο σε αργή ροή μέχρι να γίνει σαν κρέμα η σάλτσα.

3
Done

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και τα ντοματίνια. Εάν θέλετε μπορείτε να σοτάρετε μανιτάρια σε φέτες και να τα προσθέσετε πάνω στην μακαρονάδα σας.

previous
Μακαρόνια με κιμά και τυρί
next
Καλαμαράκια κοκκινιστά
previous
Μακαρόνια με κιμά και τυρί
next
Καλαμαράκια κοκκινιστά