Το αγαπημένο παιδικό μας κέικ μαρμπρέ ή διαφορετικά δίχρωμο κέικ είναι στα χέρια σας. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και φτιάξτε το με τα παιδιά σας όπως εσείς κάνατε μικροί βουτώντας...
Δεν λες εύκολα όχι σε μια τυρόπιτα, όταν μάλιστα είναι με τέσσερα τυριά . Φτιάξτε την και χρησιμοποιήστε την σε επίσημα τραπέζια , αλλά δεν θα αντέξετε και θα την...
Ο μούστος ή γλεύκος (το) (grapemust) είναι ο χυμός που παράγεται από την σύνθλιψη των καρπών του κλήματος δηλαδή από τα σταφύλια. Παίρνει το χρώμα του από τις χρωστικές ουσίες...
Οσοι έχουν επισκεφτεί κινέζικο ή γιαπωνέζικο εστιατόριο, έχουν σίγουρα δει στο μενού ένα πολύ χαρακτηριστικό ορεκτικό πιάτο της ασιατικής κουζίνας, τη σούπα μίσο. Στη μακροβιοτική κουζίνα, το μίσο έχει εξέχουσα...
Η κρέπα είναι μία πολύ λεπτή τηγανίτα που συνήθως γίνεται από αλεύρι σίτου. Η λέξη είναι γαλλικής προέλευσης, που απορρέει από τη Λατινική crispa, που σημαίνει κατσαρά. Η κατανάλωσή της είναι σήμερα διαδεδομένη...
Έχετε συνηθίσει τα σνίτσελ τηγανισμένα, όμως ψήνοντάς τα στον φούρνο όχι μόνο κάνετε τον ίδιο χρόνο με το τηγάνι, αλλά κυρίως έχετε ένα άκρως πιο υγιεινό αποτέλεσμα.