• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Ingredient: αυγά

Κέικ μαρμπρέ

Το αγαπημένο παιδικό μας κέικ μαρμπρέ ή διαφορετικά δίχρωμο κέικ είναι στα χέρια σας. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και φτιάξτε το με τα παιδιά σας όπως εσείς κάνατε μικροί βουτώντας...

Σπιτική τυρόπιτα

Χρόνος ψησίματος: 50'
Κουζίνα:
Δεν λες εύκολα όχι σε μια τυρόπιτα, όταν μάλιστα είναι με τέσσερα τυριά . Φτιάξτε την και χρησιμοποιήστε την σε επίσημα τραπέζια , αλλά δεν θα αντέξετε και θα την...

Αφράτο ψωμί με μούστο

Χρόνος ψησίματος: 01ω 20'
Κουζίνα:
Ο μούστος ή γλεύκος (το) (grapemust) είναι ο χυμός που παράγεται από την σύνθλιψη  των καρπών του κλήματος  δηλαδή από τα σταφύλια. Παίρνει το χρώμα του από τις χρωστικές ουσίες...

Γαλλικά τοστ με παρμεζάνα

Οσοι έχουν επισκεφτεί κινέζικο ή γιαπωνέζικο εστιατόριο, έχουν σίγουρα δει στο μενού ένα πολύ χαρακτηριστικό ορεκτικό πιάτο της ασιατικής κουζίνας, τη σούπα μίσο. Στη μακροβιοτική κουζίνα, το μίσο έχει εξέχουσα...

Κεκάκια λεμονιού με φρέσκο θυμάρι

Διαφορετικά, αφράτα και γεμάτα δροσιά και φρεσκάδα, κάντε τα δικά σας και μοιράστε την συνταγή σε φίλους και γνωστούς.

Κρέπες με σάλτσα καραμέλας, μπανάνες

Η κρέπα είναι μία πολύ λεπτή τηγανίτα που συνήθως γίνεται από αλεύρι σίτου. Η λέξη είναι γαλλικής προέλευσης, που απορρέει από τη Λατινική crispa, που σημαίνει κατσαρά. Η κατανάλωσή της είναι σήμερα διαδεδομένη...