0 0
Γαλλικά τοστ με παρμεζάνα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

3 αυγά
1 φλ. γάλα
Πάστα miso
9-10 φέτες ψωμί κατά προτίμηση του τόστ ελαφρώς φρυγανισμένο
3 κ.σ. βούτυρο
6 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
μαύρο πιπέρι
Βούτυρο για το τηγάνισμα

Γαλλικά τοστ με παρμεζάνα

και σαλτσα μισο

Κουζίνα:

έχουν άλλο αέρα

  • 30'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Οσοι έχουν επισκεφτεί κινέζικο ή γιαπωνέζικο εστιατόριο, έχουν σίγουρα δει στο μενού ένα πολύ χαρακτηριστικό ορεκτικό πιάτο της ασιατικής κουζίνας, τη σούπα μίσο. Στη μακροβιοτική κουζίνα, το μίσο έχει εξέχουσα θέση και χρησιμοποιείται καθημερινά σε πολλά πιάτα. Το μίσο είναι ένα είδος πάστας, το οποίο θυμίζει ταραμά στην υφή και τη γεύση και παρασκευάζεται κυρίως από φασόλια σόγιας, θαλασσινό αλάτι και ρύζι ή κριθάρι.

(Visited 977 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Χτυπήστε τα αυγά και την σάλτσα miso.

2
Τέλος

Προσθέστε το γάλα και συνεχίστε.

3
Τέλος

Προσθέστε το πιπέρι.

4
Τέλος

Τοποθετήστε το ψωμί σε ένα ρηχό πιάτο και περιχύστε το μείγμα του γάλακτος και του αυγού. Κάνω συνήθως τρία κάθε φορά.

5
Τέλος

Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να κάνει φυσαλίδες.

6
Τέλος

Σηκώστε το ψωμί από το μείγμα των αυγών και πασπαλίστε την μία πλευρά του ψωμιού με το τυρί. Βάλτε την πλευρά με το τυρί προς τα κάτω μέσα στο τηγάνι και επαναλάβετε.

7
Τέλος

Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.

προηγούμενο
Κεκάκια λεμονιού με φρέσκο θυμάρι
επόμενο
Φέτα στο φούρνο με ντομάτα φέτα
προηγούμενο
Κεκάκια λεμονιού με φρέσκο θυμάρι
επόμενο
Φέτα στο φούρνο με ντομάτα φέτα