Πικάτα (Ρiccata) Ιταλική σάλτσα που συνοδεύει συνήθως φιλέτο μοσχαριού (veal piccata) ή κοτόπουλου (chicken piccata). Το φιλέτο σβήνεται με λευκό κρασί και λεμόνι και προστίθεται αλεύρι ή κορν φλάουρ, βούτυρο,...
Τις κρέπες τις τρώτε όπως και με οτιδήποτε περιέχουν, εδώ τώρα από που να πρωτοαρχίσω… μάλλον θα αρχίσετε εσείς να τα λέτε όταν φτιάξετε και τούτο το θεσπέσιο φαγητό.
Έχετε συνηθίσει τα σνίτσελ τηγανισμένα, όμως ψήνοντάς τα στον φούρνο όχι μόνο κάνετε τον ίδιο χρόνο με το τηγάνι, αλλά κυρίως έχετε ένα άκρως πιο υγιεινό αποτέλεσμα.