• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Αυγά

Γαλλικά τοστ με παρμεζάνα

Οσοι έχουν επισκεφτεί κινέζικο ή γιαπωνέζικο εστιατόριο, έχουν σίγουρα δει στο μενού ένα πολύ χαρακτηριστικό ορεκτικό πιάτο της ασιατικής κουζίνας, τη σούπα μίσο. Στη μακροβιοτική κουζίνα, το μίσο έχει εξέχουσα...

Κεκάκια λεμονιού με φρέσκο θυμάρι

Διαφορετικά, αφράτα και γεμάτα δροσιά και φρεσκάδα, κάντε τα δικά σας και μοιράστε την συνταγή σε φίλους και γνωστούς.

Χοιρινό μπέργκερ με κολοκυθάκια

Χρόνος ψησίματος: 35'
Αν και πολλοί ερίζουν για την εφεύρεση του hamburger αυτή αποδίδεται –σύμφωνα με νεότερα στοιχεία- στον Louis Lassen και στο εστιατόριο Louis Lunch στο New Haven του Connecticut. Προσπαθώντας να...

Κρέπες με σάλτσα καραμέλας, μπανάνες

Η κρέπα είναι μία πολύ λεπτή τηγανίτα που συνήθως γίνεται από αλεύρι σίτου. Η λέξη είναι γαλλικής προέλευσης, που απορρέει από τη Λατινική crispa, που σημαίνει κατσαρά. Η κατανάλωσή της είναι σήμερα διαδεδομένη...

Μούς λευκής σοκολάτας με καφέ

Χρόνος ψησίματος: 30'
Κουζίνα:
Η λευκή σοκολάτα σε αντίθεση από την άλλη γίνεται μόνο από το λιπαρό βούτυρο του κακάο που αφαιρείται από τους κόκκους το κακάο. Δεν περιέχει σκόνη κακάο για αυτό και...