• Κατηγορία

  • Κύριο Υλικό

  • Ειδική Κατηγορία

  • Διεθνή

Αμερικάνικη

Δείτε συνταγές με βάση την αμερικάνικη κουζίνα.

Ψητό κοτόπουλο (πίρι-πίρι)

Χρόνος ψησίματος: 50'
Εξαιρετική ως κρύο ντιπ σε νάτσος, λαχανικά αλλά και τεμπούρα. Ιδανική για μαρινάρισμα πουλερικών, κρεάτων και θαλασσινών. Προσθέστε τη και σε dressing για σαλάτες και ψητά ή βραστά λαχανικά. Είναι...

Μάφινς σοκολάτας

Άλλη μια εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για να φτιάξετε και κυρίως να δείτε πως όλα γίνονται γρήγορα όταν υπάρχει όρεξη και μεράκι. Μάφινς λοιπόν με μπανάνα και σοκολάτα, απολαύστε τα...

Σεβίτσε

Αυτό το πιάτο, διδάχτηκε την τεχνική του σεβίτσε από την περουβιανή κουζίνα και είναι από τα πιο αγαπημένα μου γιατί συνδυάζει το ωμό με το ψημένο και τα θαλασσινά με...

Ποπ κορν πικάντικης καραμέλας

Χρόνος ψησίματος: 45'
Δημοφιλές σνακ από καβουρντισμένους κόκκους καλαμποκιού.  Προτού το ανακαλύψουν οι κινηματογραφόφιλοι ήταν ήδη γνωστή και αγαπητή συνήθεια στους κατοίκους των σπηλαίων. Το παλαιότερο εύρημα, ηλικίας 5.000 ετών, εντοπίστηκε στο Νέο...

Γκρανόλα με μελι, βρώμη

Ο όρος “granola” χρησιμοποιείται μόνο στην Αυστραλία ενώ στην συνείδηση του καθενός ο όρος παραπέμπει σε τροφές υγιεινές και θρεπτικές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο λόγος είναι αυτονόητος, αφού είναι κατά...

Χοιρινό μπέργκερ με κολοκυθάκια

Χρόνος ψησίματος: 35'
Αν και πολλοί ερίζουν για την εφεύρεση του hamburger αυτή αποδίδεται –σύμφωνα με νεότερα στοιχεία- στον Louis Lassen και στο εστιατόριο Louis Lunch στο New Haven του Connecticut. Προσπαθώντας να...