Υλικά
- 
                                          
Για τη ζύμη
 - 
                                          3-4 φλιτζάνια αλεύρι
 - 
                                          1 φακελάκι Ξηρή μαγιά
 - 
                                          1 φλιτζάνι γάλα χλιαρό
 - 
                                          ½ φλιτζάνι ε.π. ελαιόλαδο
 - 
                                          1 κ.γ. αλάτι
 - 
                                          1 κ.γ. ζάχαρη
 - 
                                          
Για την πίτσα
 - 
                                          1 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας για πίτσα (βλ. συνταγή στο site)
 - 
                                          120 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε φέτες
 - 
                                          1½ φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένη
 - 
                                          2 ντομάτες κομμένες ροδέλες
 - 
                                          1 χωριάτικο λουκάνικο, κομμένο σε λεπτές φέτες
 - 
                                          4 άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
 - 
                                          1/2 φλιτζάνι ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε ροδέλες
 - 
                                          1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λεπτές φέτες
 - 
                                          1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
 
Πληροφορίες
Βήματα
| 
                       1 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                              Ετοιμάζουμε τη ζύμηBάζουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη. Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό γάλα και τα προσθέτουμε στο μπολ. Ρίχνουμε το αλάτι και σιγά-σιγά προσθέτουμε το αλεύρι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακιά ζύμη που να μην κολλάει στο χέρι. Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη για μισή ώρα να φουσκώσει.  | 
                  
| 
                       2 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Απλώνουμε τη ζύμη με τα χέρια μας σε ένα μεγάλο λαδωμένο ταψί. Απλώνουμε τη σάλτσα στη ζύμη αφήνοντας κενό γύρω-γύρω. Πασπαλίζουμε με τα τυριά και στρώνουμε τις φέτες του λουκάνικου, τα μανιτάρια, τη ντομάτα, τις ελιές, το κρεμμύδι και την πιπεριά.  | 
                  
| 
                       3 
                        Τέλος 
                         | 
                    
                                             Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει.  | 
                  
      

                
                
