1 0
Πέστροφα ή λαβράκι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

2 πέστροφες φιλεταρισμένες ή αντίστοιχα λαβράκι
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 φλ. τσαγιού ψίχα ψωμιού θρυμματισμένη, ή γαλέτα
60 ml. ελαιόλαδο
αλάτι κατά βούληση
φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
4 κ.γ. μουστάρδα

Πέστροφα ή λαβράκι

σε κρουστα μουσταρδας

Κουζίνα:

ώρα για ψάρι

  • 30'
  • Για 2
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Σοβαρός λόγος να ξεκινήσετε να τρώτε ψάρι ,εάν δεν είστε και τόσο φίλοι του ψαριού.

(Visited 509 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Στρώνουμε αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί.

2
Τέλος

Βάζουμε σε ένα μπόλ τη μουστάρδα, το σκόρδο, το λάδι και το θυμάρι. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και προσθέτουμε τα κομμάτια του ψωμιού ή τα ψίχουλα ή την γαλέτα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.

3
Τέλος

Βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού στο ταψί με την πλευρά της πέτσας προς τα κάτω. Αλείφουμε την πάνω πλευρά με το μίγμα.

4
Τέλος

Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.

προηγούμενο
Κέικ σοκολάτας με καραμέλα γάλακτος
επόμενο
Σπιτικό ντονέρ
προηγούμενο
Κέικ σοκολάτας με καραμέλα γάλακτος
επόμενο
Σπιτικό ντονέρ