Υλικά
-
2 πέστροφες φιλεταρισμένες ή αντίστοιχα λαβράκι
-
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
-
1 φλ. τσαγιού ψίχα ψωμιού θρυμματισμένη, ή γαλέτα
-
60 ml. ελαιόλαδο
-
αλάτι κατά βούληση
-
φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
-
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
-
4 κ.γ. μουστάρδα
Πληροφορίες
Σοβαρός λόγος να ξεκινήσετε να τρώτε ψάρι ,εάν δεν είστε και τόσο φίλοι του ψαριού.
(Visited 509 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Στρώνουμε αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί. |
2
Τέλος
|
Βάζουμε σε ένα μπόλ τη μουστάρδα, το σκόρδο, το λάδι και το θυμάρι. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και προσθέτουμε τα κομμάτια του ψωμιού ή τα ψίχουλα ή την γαλέτα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά. |
3
Τέλος
|
Βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού στο ταψί με την πλευρά της πέτσας προς τα κάτω. Αλείφουμε την πάνω πλευρά με το μίγμα. |
4
Τέλος
|
Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά περίπου. |