0 0
Μπριζολάκια σε σάντουιτς

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

4 μεγάλα ψωμάκια
4 λεπτά μοσχαρίσια μπριζολάκια, χωρίς κόκκαλο
5 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο ροδέλες
2 πράσινες πιπεριές σε φέτες
250 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε λεπτές φέτες
1 κ.σ. πιπέρια τριμμένα (μαύρο, κόκκινο και πράσινο)
1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
αλάτι

Μπριζολάκια σε σάντουιτς

με μοτσαρελα

Κουζίνα:

αυτά και αν είναι σάντουιτς

  • 20'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Αυτό το δικό σας σάντουιτς θα σας κάνει να Ξεχάσετε τα “βρώμικα”.

(Visited 684 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Περνάμε με λάδι τα μπριζολάκια, τα πασπαλίζουμε με το μείγμα από τα πιπέρια, τα αλατίζουμε και τα πιέζουμε ελαφρά να κολλήσουν καλά επάνω τα μπαχαρικά.

2
Τέλος

Ψήνουμε τα μπριζολάκια σε αντικολλητικό τηγάνι για 4-5 λεπτά από κάθε μεριά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

3
Τέλος

Τα βγάζουμε από το τηγάνι, προσθέτουμε μέσα το λάδι που έμεινε και σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο.

4
Τέλος

Ανοίγουμε τα ψωμάκια κατά μήκος στα δύο και μοιράζουμε στο ένα από τα δύο κομμάτια τα μπριζολάκια, τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τη μοτσαρέλα.

5
Τέλος

Όπως είναι ανοιχτά τα ψωμάκια, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μισό ψωμάκι και σερβίρουμε.

προηγούμενο
ρυζόγαλο με σοκολάτα
επόμενο
Σπιτικό ανθότυρο
προηγούμενο
ρυζόγαλο με σοκολάτα
επόμενο
Σπιτικό ανθότυρο