Υλικά
-
3 χοιρινές μπριζόλες
-
1/4 φλ. ελαιόλαδο
-
1 σκελίδα σκόρδο προαιρετικά
-
250 γρ. μανιτάρια
-
1/4 φλ. αλεύρι
-
1 κ.γ. ξερή ρίγανη
-
1 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι
-
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό για το γαρνίρισμα
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Γυρίσατε στο σπίτι και δεν μπορείτε να σκεφθείτε τι θα φτιάξετε γρήγορο και να μην είναι μακαρόνια; Σας έχω τη λύση.
(Visited 2.023 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Σοτάρουμε τις μπριζόλες σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο 5 με 7 λεπτά από την κάθε πλευρά. |
2
Τέλος
|
Τις αφαιρούμε σε ένα πιάτο και στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια. Στην συνέχεια βάζουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε για ένα λεπτό, προσθέτουμε νερό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. |
3
Τέλος
|
Σ'αυτό το σημείο ρίχνουμε το σκόρδο λιωμένο, τη ρίγανη ή το θυμάρι. Όταν η σάλτσα δέσει επιστρέφουμε τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να πάρουν μια βράση μαζί με την σάλτσα σας. |
4
Τέλος
|
Δοκιμάστε αυτές τις μπριζόλες με ένα λευκό ρύζι ή με ένα βουτυράτο πουρέ πατάτας. |