0 0
Μπάρες cheesecake

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

Για το μπισκότο
1¾ κούπες (250 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. αλάτι
170 γρ. ανάλατο βούτυρο, λιωμένο
1½ κούπες (300 γρ.) καστανή ζάχαρη
2 μεγάλα αυγά
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1½ κούπες (250 γρ.) τσιπς σοκολάτας (μπορείτε να ανακατέψετε λευκή με μαύρη)
Για την κρέμα cheesecake
227 γρ. τυρί κρέμα, τύπου φιλαδέλφεια (σε θερμοκρασία δωματίου)
¼ φλιτζάνι (50 γρ.) κρυσταλλική ζάχαρη
1 μεγάλο αυγό, σε θερμοκρασία δωματίου
½ κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας

Μπάρες cheesecake

με βανιλια και σοκολατα

Κουζίνα:

η άλλη άποψη

  • 50'
  • Για 8
  • Εύκολη

Υλικά

  • Για το μπισκότο

  • Για την κρέμα cheesecake

Πληροφορίες

Share

Μια τελείως διαφορετική προσσέγγιση για να απολαύσετε το τσιζκέικ, σε δύο στρώσεις μπισκότου και κρέμας, δικό σας.

Βήματα

1
Τέλος

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C. Σε ένα( 9 × 13-ιντσών) ταψί βάλτε μια λαδόκολλα, αφήνοντας να προεξέχει αρκετά.

2
Τέλος

Για το μπισκότο

Σε ένα μέτριο μπολ, κοσκινίστε μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και αφήστε το στην άκρη.

3
Τέλος

Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε ελαφρά μαζί το λιωμένο βούτυρο και την καστανή ζάχαρη, καλά. Ρίξτε το εκχύλισμα βανίλιας και το αυγό. Προσθέστε το αλεύρι και συνεχίστε μέχρι να πάρετε ένα ωραίο μείγμα .

4
Τέλος

Στο τέλος προσθέστε και τα τσιπς σοκολάτας και ανακατέψτε με μια σπάτουλα.

5
Τέλος

Για την κρέμα cheesecake

Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χτυπήστε το τυρί κρέμα σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνει λείο. Προσθέστε την κρυσταλλική ζάχαρη και χτυπήστε μέχρι να μαλακώσει. Σε χαμηλή ταχύτητα, χτυπηστε το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να ομογενοποιηθούν .

6
Τέλος

Ρίξτε το μείγμα πάνω στο πρώτο μείγμα.

7
Τέλος

Πάρτε λίγο από το κάτω μείγμα και ρίξτε πάνω από την κρέμα του cheesecake για να κάνει νερά.

8
Τέλος

Ψήστε για 25-35 λεπτά, μέχρι να ψηθεί καλά και να πάρει ωραίο χρώμα.
Αφήστε να κρυώσει καλά και κόψτε σε μπάρες .

9
Τέλος

Φυλάσσεται στο ψυγείο σε ένα αεροστεγές δοχείο για μέχρι 4 ημέρες.

προηγούμενο
Φουρνιστό σαγανάκι με ανθότυρο
επόμενο
Πανακότα
προηγούμενο
Φουρνιστό σαγανάκι με ανθότυρο
επόμενο
Πανακότα