Υλικά
-
28 μέτρια λευκά μανιτάρια
-
Για τη σάλτσα
-
1/3 φλιτζανιού ε.π. ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. μουστάρδα
-
1 κ.σ. φύλλα φρέσκου θυμαριού
-
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
-
1 κ.γ. ρίγανη
-
1 κ.σ. χυμό φρέσκου λεμονιού
Πληροφορίες
Μανιτάρια σουβλάκι για τους χορτοφάγους και μη… και θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα κλασικά για αρκετό καιρό!
(Visited 1.054 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Με μια βρεγμένη πετσέτα καθαρίζουμε καλά τα μανιτάρια. |
2
Τέλος
|
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε καλά όλα τα υλικά για τη σάλτσα. |
3
Τέλος
|
Περνάμε τα μανιτάρια σε ξυλάκια τα οποία έχουμε μουσκέψει καλά προηγουμένως, καλό είναι από το προηγούμενο βράδυ. |
4
Τέλος
|
Αλείφουμε τα μανιτάρια με τη σάλτσα. |
5
Τέλος
|
Τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου ή ενός σχαροτήγανου για 10 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς τα ώστε να ψηθούν από όλες τις μεριές. Στο διάστημα αυτό τα αλείφουμε και δεύτερη φορά με τη σάλτσα από το μπολ. |