0 0
Μάφινς καλαμποκιού

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

3 κ.σ. ελαιόλαδο ή φυτικό λάδι της αρεσκείας σας
2 κούπες καλαμποκάλευρο (Αγρόκτημα Αντωνόπουλου)
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. θαλασσινό αλάτι
1 μεγάλο αυγό, κατά προτίμηση βιολογικό
1 ½ φλιτζάνι κατσικίσιο γάλα
μέλι (προαιρετικά)

Μάφινς καλαμποκιού

με αλευρι απο το κτημα αντωνοπουλου

Κουζίνα:

γρήγορα...

  • 30'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Πανεύκολα μάφινς καλαμποκιού, σε 20 λεπτά τρώς

(Visited 363 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Προθερμάνετε το φούρνο στους 190-200 βαθμούς.

2
Τέλος

Τοποθετήστε το λάδι που θα επιλέξετε στο κάδο του μίξερ μαζί με το αυγό και το γάλα, χτυπήστε ελαφρώς μέχρι να ομογενοποιηθούν.



3
Τέλος

Ανακατέψτε το αλεύρι καλαμποκιού, με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι σε ένα μεσαίο μπωλ.

4
Τέλος

Προσθέστε τώρα και τα στερεά στο κάδο του μίξερ και ξανά χτυπήστε πάλι ελαφρώς εώς ότου πάρετε ένα ωραίο χυλό.

5
Τέλος

Λαδώστε καλά τα τοιχώματα ενός δίσκου που χρησιμοποιείτε για τα μάφινς σας και αδειάστε μέσα το χυλό επιμελώς.

6
Τέλος

Ψήστε μέχρι τα μάφινς να φουσκώσουν καλά και να ψηθούν μέσα. Περίπου 20 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσουν για 5 με 10 λεπτά πριν τα αφαιρέσετε. Σερβίρετε με μέλι ή σκέτα, όπως σας αρέσει.

προηγούμενο
Φασόλια πιάζ
επόμενο
Pico de gallo (πίκο ντε γκάγιο)
προηγούμενο
Φασόλια πιάζ
επόμενο
Pico de gallo (πίκο ντε γκάγιο)