0 0
Pico de gallo (πίκο ντε γκάγιο)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

4 ντομάτες ρόμα, αποφλοιωμένες και κομμένες σε κύβους
2/3 φλιτζανιού λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. κόλιανδρο ή μαϊντανό, ψιλοκομμένο
χυμό από 1 λάιμ
1/2 κ.γ. αλάτι
1 πιπεριά σεράνο ή jalapeño, ψιλοκομμένη
1 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό

Pico de gallo (πίκο ντε γκάγιο)

με γιαουρτι

Κουζίνα:

διαφορετική

  • 15'
  • Για 4
  • Μέτρια

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Η διάσημη Μεξικάνικη δροσιστική σάλτσα περισσότερο δροσερή με Ελληνικό γιαούρτι.

(Visited 225 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το pico de gallo, εκτός από το γιαούρτι, σε ένα μπωλ και ανακατέψτε μαζί.

2
Τέλος

Σε ξεχωριστό μπωλ, προσθέστε το γιαούρτι. Στη συνέχεια προσθέστε το pico de gallo, το οποίο πρέπει να είναι περίπου 3 φλιτζάνια. Σας προτείνω να μαζέψετε προσεκτικά το pico de gallo αντί να ρίξετε το γιαούρτι μέσα σ'αυτό. Αυτό θα κρατήσει τη σαλτσα σας πιο παχιά και κρεμώδη, χωρίς περιττά υγρά.

προηγούμενο
Μάφινς καλαμποκιού
επόμενο
Γκουακαμόλε
προηγούμενο
Μάφινς καλαμποκιού
επόμενο
Γκουακαμόλε