Υλικά
-
4 ντομάτες ρόμα, αποφλοιωμένες και κομμένες σε κύβους
-
2/3 φλιτζανιού λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
-
1 κ.γ. κόλιανδρο ή μαϊντανό, ψιλοκομμένο
-
χυμό από 1 λάιμ
-
1/2 κ.γ. αλάτι
-
1 πιπεριά σεράνο ή jalapeño, ψιλοκομμένη
-
1 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
Πληροφορίες
Η διάσημη Μεξικάνικη δροσιστική σάλτσα περισσότερο δροσερή με Ελληνικό γιαούρτι.
(Visited 225 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το pico de gallo, εκτός από το γιαούρτι, σε ένα μπωλ και ανακατέψτε μαζί. |
2
Τέλος
|
Σε ξεχωριστό μπωλ, προσθέστε το γιαούρτι. Στη συνέχεια προσθέστε το pico de gallo, το οποίο πρέπει να είναι περίπου 3 φλιτζάνια. Σας προτείνω να μαζέψετε προσεκτικά το pico de gallo αντί να ρίξετε το γιαούρτι μέσα σ'αυτό. Αυτό θα κρατήσει τη σαλτσα σας πιο παχιά και κρεμώδη, χωρίς περιττά υγρά. |