Υλικά
-
200 γρ. ραπανάκια
-
200 γρ. λάχανο άσπρο
-
200 γρ. λάχανο μωβ
-
1 καρότο
-
1 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού
-
60 γρ. λευκό ξίδι
-
1 κ.σ. μέλι
-
1 κ.γ. αλάτι
-
παξιμάδι
-
Για τη σως
-
½ φλιτζάνι ε.π. ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
Αλάτι και πιπέρι
Πληροφορίες
Απολαύστε την λαχανοσαλάτα σας με έναν διαφορετικό και ενδιαφέρον τρόπο.
(Visited 223 times, 1 visits today)
Βήματα
1
Τέλος
|
Βάζουμε τα 2 είδη λάχανου, τα ραπανάκια και τα καρότα, όλα ψιλοκομμένα και τριμμένα όπως μας αρέσει σε βαθύ μπολ και ρίχνουμε το ξίδι, το αλάτι και τη ζάχαρη. |
2
Τέλος
|
Τα ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε για 10 περίπου λεπτά σε ένα σουρωτήρι. |
3
Τέλος
|
Τα μεταφέρουμε σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε το βασιλικό. |
4
Τέλος
|
Χτυπάμε τα υλικά για τη σως στο μπλέντερ και περιχύνουμε τη σαλάτα. |
5
Τέλος
|
Σερβίρουμε με το θρυμματισμένο παξιμάδι. |