0 0
Αυγά σαγανάκι

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

8 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
Ελαιόλαδο κατά βούληση
2 κ.σ. βούτυρο
½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
σχοινόπρασο
1 πρέζα μπούκοβο, γλυκό ή καυτερό
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 λεμόνι
αλάτι

Αυγά σαγανάκι

με γιαουρτι

Κουζίνα:

μεζές

  • 15'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Δώστε στα αυγά σας έξτρα χαρακτήρα και νοστιμιά.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Bάζουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο να κάψει σε ένα τηγάνι.

2
Τέλος

Ρίχνουμε τα αβγά, τα αλατίζουμε και τα τηγανίζουμε.

3
Τέλος

Όταν είναι σχεδόν έτοιμα, τα περιχύνουμε όμορφα με το γιαούρτι ανακατεμένο με το σκόρδο και σβήνουμε την φωτιά αφού σκεπάσουμε το τηγάνι με ένα καπάκι.

4
Τέλος

Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και το σχοινόπρασο, το μπούκοβο και στο τέλος στύβουμε από πάνω το λεμόνι χυμό και ξύσμα.

5
Τέλος

Σερβίρουμε πάνω σε παξιμάδι.

προηγούμενο
Φτιάξτε μόνοι σας γάλα βρώμης
επόμενο
Λάχανο σαλάτα με τρίμμα παξιμαδιού
προηγούμενο
Φτιάξτε μόνοι σας γάλα βρώμης
επόμενο
Λάχανο σαλάτα με τρίμμα παξιμαδιού