0 0
Σαλάτα του κηπουρού

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Υλικά

4 μέτρια καρότα
4 ραπανάκια
Σέλινο(κατά βούληση)
Αγγουράκι τουρσί (κατά βούληση)
1 ½ κούπα του τσαγιού μαγιονέζα
1 κούπα στραγγιστό αγελαδινό γιαούρτι
1 κ.σ. κέτσαπ

Σαλάτα του κηπουρού

με γιαούρτι

Κουζίνα:

Χειροποίητη

  • 20'
  • Για 4
  • Εύκολη

Υλικά

Πληροφορίες

Share

Φτιάξτε σάντουιτς φρυγανίστε ψωμάκια.

(Visited 510 times, 1 visits today)

Βήματα

1
Τέλος

Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας και τα καθαρίζουμε (καρότα,ραπανάκια).

2
Τέλος

Στην συνέχεια τρίβουμε τα καρότα, τα ραπανάκια και το αγγουράκι στο χοντρό μέρος του τρίφτη. Ψιλοκόβουμε το σέλινο.

3
Τέλος

Τα αφήνουμε περίπου μια ώρα σε σουρωτήρι να βγάλουν όποια υγρά έχουν. Εάν θέλουμε προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι με προσοχή.

4
Τέλος

Σε ένα μπολ έχουμε ανακατέψει την μαγιονέζα με την κέτσαπ και προσθέτουμε τα λαχανικά μας.

5
Τέλος

Αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ωρες ώστε να δέσουν οι γεύσεις.

6
Τέλος

Σερβίρουμε την σαλάτα μας με κριτσίνια ηλιόσπορου και με σχεδόν όλα τα φαγητά. Επίσης μπορεί να εμπλουτίσει άριστα και σάντουιτς.

7
Τέλος

Διατηρείτε στο ψυγείο και καλά κλεισμένο δοχείο 1 βδομάδα.

προηγούμενο
Λάχανο σαλάτα με τρίμμα παξιμαδιού
επόμενο
Φέτα σαγανάκι
προηγούμενο
Λάχανο σαλάτα με τρίμμα παξιμαδιού
επόμενο
Φέτα σαγανάκι